3 μπανάνες την ημέρα...το εγκεφαλικό κάνουν πέρα!
eat-banana

Κατά 21% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο έχουν όσοι καταναλώνουν τρείς μπανάνες την ημέρα.

Περισσότερα...
 
Περπατήστε και αποφύγετε τον διαβήτη
couple-walking-11

Όσοι ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου να εμφανίσουν διαβήτη, αλλά περπατούν καθημερινά, έχουν λιγότερες πιθανότητες τελικά να νοσήσουν σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν καμία σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερα...
 
Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για σεξ;
having sex

Στα 28 τους χρόνια απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ οι γυναίκες, ενώ οι άντρες βρίσκονται στη σούπερ σεξουαλική ηλικία όταν φθάνουν τα 33, σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση!

Περισσότερα...
 
50αρηδες φροντίστε το σώμα σας για να…είστε καλοί στο κρεβάτι!
boomer-couple-on-bed

Οι 50αρηδες που αρχίζουν δίαιτα και γυμναστική για να απαλλαγούν από το πάχος της μέσης ηλικίας, έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις στο σεξ σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

Περισσότερα...
 
I. Bαρδακαστάνης: Τα άτομα με αναπηρία πρέπει να αποκτήσουν φωνή
bardakastanis

Την ηγεσία της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Αναπηρία (International Disability Alliance - IDA) ανέλαβε για πρώτη φορά ένας Έλληνας. Ο λόγος για τον κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία  (European Disability Forum), ο οποίος, ανέλαβε την θέση του προέδρου της IDA από 1η Ιουλίου και για τα επόμενα 2 χρόνια. Πρόκειται για την οργάνωση που εκπροσωπεί 1 δις. ατόμων με αναπηρία, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ για το 2011.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 291 292 293 294 295 296 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 293 από 296

All rights reserved by Envelop.gr