ΚΑΡΚΙΝΟΣ TOY ΠΡΟΣΤΑΤΗ MIA ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ TON 21ο ΑΙΩΝΑ
prostati

Γράφει ο Απόστολος Στέλλος, Χειρουργός - Ουρολόγος

Περισσότερα...
 
Περισσότερο έμπιστα τα καστανά από τα μπλε μάτια;
browneyes

Οι άνθρωποι με καστανά μάτια αποδεικνύονται πιο…έμπιστοι από όσους έχουν γαλανά. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν Τσέχοι επιστήμονες που πραγματοποίησαν για πρώτη φορά έρευνα η οποία συσχετίζει το χρώμα των ματιών και το σχήμα του προσώπου ενός ανθρώπου, με το πόσο αξιόπιστος φαίνεται στους γύρω του.

Περισσότερα...
 
Νεώτερες μέθοδοι απεικόνισης και εκτίμησης των αθηρωματικών πλακών
heart1 Νεώτερες μέθοδοι απεικόνισης και εκτίμησης των "επικίνδυνων" αθηρωματικών πλακών αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε επ' ευκαιρία του 16ου Συμποσίου Αθηροσκλήρωσης και Συναφών Παραγόντων Κινδύνου από τους κ.κ: Χριστόδουλο Στεφανάδη, Καθηγητή Καρδιολογίας Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Γεώργιο Ανδρικόπουλο, Διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, Δημήτριο Ρίχτερ, Διευθυντής Β' Καρδιολογικής Κλινικής Ευρωκλινικής Αθηνών, Κωνσταντίνο Τούτουζα, Επίκουρο Καθηγητή Καρδιολογίας Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Τσιούφη, Επίκουρο Καθηγητή Καρδιολογίας Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών.

Περισσότερα...
 
Επιδείνωση της υπνικής άπνοιας το χειμώνα
mansleepingmain Τα προβλήματα στην αναπνοή που παρατηρούνται στην υπνική άπνοια, διαταραχή εξαιτίας της οποίας κάποιος σταματά να αναπνέει πολλές φορές στη διάρκεια της νύχτας για δευτερόλεπτα ή για λεπτά, επιδεινώνονται κατά τους ψυχρότερους μήνες του χρόνου, σύμφωνα με μια νέα έρευνα από την Βραζιλία.

Περισσότερα...
 
Άγχος και κούραση; Ένα είναι το γιατρικό!
hug

Αισθάνεστε κούραση; Νιώθετε στρες; Η καθημερινότητα και τα προβλήματα σας προκαλούν μιζέρια; Απαλλαγείτε από το άγχος, την κούραση και το στρες με το καλύτερο, πιο ευχάριστο και αγαπητό…φάρμακο!

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 294 από 319

All rights reserved by Envelop.gr