Σεξ: Οι 40άρες ίσον με δύο 20άρες!
sexgynaika Το πολυπόθητο βραβείο για το καλύτερο σεξ γυναικών goes to….40άρες! Ναι, η ιδανική ηλικία είναι τα 40 έτη γιατί τότε μία γυναίκα απολαμβάνει καλύτερα το σεξ και είναι πιο έμπειρη!

 

Η νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό περιοδικό Top Sante, έγινε σε δείγμα 2.000 γυναικών διαφορετικών ηλικιών. Σύμφωνα με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα το 81% στις ηλικίες 40 – 50, δήλωσαν πως έχουν τεράστια διάθεση για σεξ, ενώ δεν έχουν αναστολές, θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα με τον σύντροφο τους και έχουν αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας καλά τι θέλουν για να ικανοποιηθούν οι ίδιες αλλά και οι άνδρες.

Ακόμη οι γυναίκες των 40 ετών δήλωσαν πως σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία της ζωής τους, έχουν περισσότερες φαντασιώσεις τις οποίες και…κάνουν πράξη στο κρεβάτι! Σε ποσοστό που αγγίζει το 70% μάλιστα, τονίζουν ότι πως ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να απογειώσουν έναν άνδρα στο κρεβάτι!

Κι αν εσείς άνδρες βαρεθήκατε τη φράση «ήσουν ό,τι καλύτερο είχα ποτέ», τότε δοκιμάστε την τύχη σας με μία 40άρα, αφού σύμφωνα με την έρευνα όταν δεν τους αρέσει το σεξ, απλά το λένε. Καλή σας τύχη!!! 

 

All rights reserved by Envelop.gr