Σεξ το πρωί: γυναίκες προτιμήστε τη λατρεία των ανδρών!
morning

Σεξ το πρωί ή το βράδυ; Και ποιος άνδρας δεν θα έλεγε «ναι» σε μία πρωινή ερωτική επαφή! Αντιθέτως, οι γυναίκες το προτιμούν….βραδινό. Όμως τελευταία μελέτη αποδεικνύει ότι κατά τη διάρκεια του πρωινού σεξ εκκρίνεται η ορμόνη ωκυτοκίνη, που δημιουργεί το αίσθημα της χαράς και παράλληλα, τονώνει τη σχέση ενός ζευγαριού.

Για τον άνδρα τα επίπεδα της τεστοστερόνης κορυφώνονται το πρωί και η στύση είναι πιο έντονη γιατί στη διάρκεια της νύχτας το πέος αιματώνεται καλύτερα.

Όπως αναφέρουν ειδικοί, το πρωινό σεξ είναι ευεργετικό, καθώς είναι η καλύτερη εκτόνωση του σώματος και του μυαλού! Επιπλέον ανακουφίζει από τους πόνους και το άγχος και βελτιώνει τόσο τις επιδόσεις σας, όσο και τις αντοχές σας.

Όσοι λοιπόν ξεκινούν το πρωινό τους κάνοντας σεξ, νιώθουν πολύ πιο χαρούμενοι και ευδιάθετοι κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι για τις περισσότερες γυναίκες το πρωί δεν αποτελεί αγαπημένη ώρα για σεξ, καλύτερα να το ξανασκεφτούν. Αφού….σεξ πρωί – πρωί = χαρά και ευεξία για όλη την υπόλοιπη ημέρα!

 

All rights reserved by Envelop.gr