Φάε λάδι και έλα βράδυ… Ελαιόλαδο το θαυματουργό για καλό…σεξ!
cooking-hottie-luc

Το ελαιόλαδο σε συνδυασμό με το λυκοπένιο, το οποίο βρίσκεται στις ντομάτες, κάνει τους άνδρες….ταύρους στο σεξ! Σε αυτά τα σημαντικά ευρήματα κατέληξαν επιστήμονες του Ουρολογικού Ινστιτούτου της Μαδρίτης, μετά από έρευνα σε άνδρες με διαταραχές στύσης. 

Στη διάρκεια των ερευνών, η επιστημονική ομάδα μελέτησε 500 άνδρες άνω των 50 ετών, στους οποίους και χορηγήθηκαν  ημερησίως για τρεις μήνες 20cc εξαιρετικό παρθένο ελαιολάδο αναμιγμένου με 8 mg λυκοπενίου. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά: παρατηρήθηκε βελτίωση της στύσης σε ποσοστό που άγγιζε το 50% των ασθενών.

 

Σύμφωνα με τον Juan Carlos Ruiz de la Red, ουρολόγο και Διευθυντή του Ουρολογικού Ινστιτούτου Μαδρίτης, «η εξήγηση είναι πολύ απλή, καθώς διαπιστώθηκε ότι το λυκοπένιο μια αντιοξειδωτική ένωση που συντατάται κυρίως στις ντομάτες σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο επιτυγχάνει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του πέους, κι επομένως της στύσης».

 

Παράλληλα το ελαιόλαδο αποτελεί μια πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων ενώ έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά ότι συμβάλει στην  μείωση των φλεγμονών και της κακής χοληστερίνης που φράζει τα αγγεία.

 

Το  λάδι  επίσης έχει και ηρεμιστικές αντί- στρες ιδιότητες αφού απελευθερώνει ουσίες όπως η ντοπαμίνη  που είναι  διεγερτικές  και   αποτελεί μια από τις προϋποθέσεις για καλό σεξ.

Δεν  είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι τα καντήλια στις εκκλησίες καίνε λαδάκι και όχι κάποια άλλη  ουσία αφού τα αρώματα του εκχυλίζουν σεροτονομιμητικές ουσίες που ερεθίζουν τη φαντασία και χαλαρώνουν τους μύες.

 

Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο μάστιγα για τους άνδρες κυρίως εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και του άγχους. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι περίπου 400.000 άνδρες παρουσιάζουν το πρόβλημα είτε παροδικά είτε μόνιμα ενώ μελέτη Ελλήνων επιστημόνων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου απέδειξε πώς σχεδόν οι μισοί άνδρες άνω των 40 θα εμφανίσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας έστω και μία φορά στη ζωή τους.

 

 

All rights reserved by Envelop.gr