Άρθρα | Για Τον Άνδρα
Καθυστερημένη εκσπερμάτιση

gf

 

 

   Η καθυστερημένη εκσπερμάτιση είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ιατρική κατάσταση στην οποία ένας άνδρας δεν είναι σε θέση να εκσπερματίσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας, ή απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα γι' αυτό.

Περισσότερα...
 
Νικήστε το... hangover

man

 

 

   Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: η επιτρεπόμενη κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με τους κανόνες Υγιεινής διατροφής αλλά και τη Μεσογειακή Πυραμίδα Διατροφής, είναι για τους άνδρες ένα με δύο ποτά καθημερινά, ενώ για τις γυναίκες ένα.

Περισσότερα...
 
Γνωριμία με τη μπύρα

beer

 

 

   Όσο ο καιρός ανοίγει η μπύρα αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είτε στις εξόδους για ποτό ή και φαγητό είτε συνοδεύοντας την παρέα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι. Καιρός να ρίξουμε μια βαθιά ματιά στο ποτήρι μας και να γνωρίσουμε το ρόλο της μπύρας στη διατροφή μας. 

Περισσότερα...
 
Ποιες τροφές ενισχύουν την πνευματική δραστηριότητα

mentality

 

 

   Υπάρχουν τροφές που πραγματικά βοηθούν στην απόδοση του εγκεφάλου. Οι κυριότερες απο αυτές είναι οι ακόλουθες:

Περισσότερα...
 
Αλλαγή φύλου

change

 

 

   Από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρχε σαν φαινόμενο πρόσωπα να αισθάνονται διαφορετικά από το γενετικά προσδιοριζόμενο φύλο τους. Σε πολλά αρχαία κείμενα μπορεί κανείς να βρει περιπτώσεις, κυρίως ανδρών που συμπεριφέρονταν με θηλυπρέπεια, να ντύνονται ανάλογα, και να συζούν ακόμα με τον αγαπημένο τους. Επίσης, σε φυλές ιθαγενών της Νοτίου Αμερικής αναφέρονται και γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Περισσότερα...
 
Τριχόπτωση-φαλάκρα: δυο συνήθη παθολογικά προβλήματα

baldness

 

 

   Η τρίχα αποτελεί κερατινοποιημένο προϊόν της ρίζας η οποία συνέχεται με την επιδερμίδα. Η φυσιολογική σύσταση της τρίχας προϋποθέτει την επάρκεια πρωτεϊνών, βασικών λιπαρών οξέων, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Οι τρίχες στο φυσιολογικό άτομο παρουσιάζουν κύκλους ζωής, οι οποίοι υπόκεινται σε εσωτερικούς βιορυθμούς. 

Περισσότερα...
 
To Doppler στην Ουρολογία

doppler

 

 

   Με την εξέταση του έγχρωμου Doppler είμαστε σε θέση να πάρουμε πάρα πολλές απαντήσεις και μάλιστα άμεσα.

Περισσότερα...
 
Χόνδρινες βλάβες στι ισχίο και στο γόνατο

knee

 

 

   Αύξηση παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια η συχνότητα εμφάνισης των χόνδρινων βλαβών, τόσο στο νεανικό πληθυσμό λόγω ατυχημάτων, όσο και στην 3η ηλικία, λόγω φθοράς ή και μιας πιο σπάνιας νόσου που λέγεται οστεονέκρωση.

Περισσότερα...
 
Το άγχος αυξάνει τον κίνδυνο για εγκεφαλικό
work-stress-man

Το άγχος μας σκοτώνει… Νέα έρευνα αποδεικνύει ότι άνθρωποι με σοβαρά συμπτώματα άγχους διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου από εκείνους που είναι πιο ήρεμα.


Περισσότερα...
 
Ο υπέρηχος στην Ουρολογία

Ureterocele

 

Με την εξέταση του υπερήχου είμαστε σε θέση να πάρουμε πάρα πολλές απαντήσεις και μάλιστα άμεσα.

Νεφροί

 • Δίνει απάντηση αν υπάρχει όχκος ύποπτος για καρκίνο
 • Σχήμα, μέγεθος, δομή των νεφρών

  Περισσότερα...
   
  Η καρδιακή προσβολή στα γήπεδα

  Anthony Van Loo

   

   

     Είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι θεατές ενός αθλητικού θεάματος και ειδικότερα του ποδοσφαίρου να παθαίνουν καρδιακές προσβολές. Υπολογίζεται ότι παρατηρείται 1 προσβολή ανά 500.000 περίπου θεατές ύστερα από μελέτη που έγινε στα γήπεδα τριών χωρών, της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας και δημοσιεύθηκε στο 'European Heart Journal.' Είναι αναμφισβήτητο ότι το έντονο συγκινησιακό stress μπορεί να προκαλέσει σπασμό των αρτηριών της καρδιάς και να αυξήσει την πηκτικότητα του αίματος με αποτέλεσμα τη δημιουργία εμφράγματος του μυοκαρδίου.

  Περισσότερα...
   
  << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

  Σελίδα 5 από 11

  All rights reserved by Envelop.gr