Άρθρα | Για Τον Άνδρα
Εθιστικές Ουσίες- Αλκοόλ

alcohol addictive

 

 

   Η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών δεν είναι υπόθεση της σύγχρονης κοινωνίας. Είναι συνήθεια τόσο παλιά όσο και η κοινωνική ζωή των ανθρώπων. Η κατανάλωση χαμηλών ποσοτήτων οινοπνευματωδών ποτών, συνήθως δεν προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα υγείας.

Περισσότερα...
 
Αυνανισμός

masturbation

 

 

   Με τον όρο αυνανισμός, αναφερόμαστε στην διέγερση των ιδίων γεννητικών οργάνων με στόχο την πρόκληση οργασμού και αυτοϊκανοποίησης της γενετήσιας ορμής και ηδονής χωρίς συνουσία με άλλο πρόσωπο.

Περισσότερα...
 
Προστατίτιδα

prostatitis

 

 

   Αποτελεί τη συνηθέστερη ουρολογική διάγνωση σε άνδρες νεώτερους των 50 ετών και την τρίτη κατά σειρά, σε άνδρες άνω των 50 ετών. Με απλά λόγια, η προστατίτιδα είναι μια φλεγμονή του προστάτη αδένα. Η προστατίτιδα δεν θεωρείται σήμερα μία ξεχωριστή νοσολογική οντότητα, αλλά ένα σύνδρομο που παρουσιάζεται με ένα φάσμα συμπτωμάτων που συμβαδίζουν με φλεγμονή ή λοίμωξη του προστατικού αδένα.

Περισσότερα...
 
Καθυστερημένη εκσπερμάτιση

gf

 

 

   Η καθυστερημένη εκσπερμάτιση είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ιατρική κατάσταση στην οποία ένας άνδρας δεν είναι σε θέση να εκσπερματίσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας, ή απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα γι' αυτό.

Περισσότερα...
 
Νικήστε το... hangover

man

 

 

   Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: η επιτρεπόμενη κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με τους κανόνες Υγιεινής διατροφής αλλά και τη Μεσογειακή Πυραμίδα Διατροφής, είναι για τους άνδρες ένα με δύο ποτά καθημερινά, ενώ για τις γυναίκες ένα.

Περισσότερα...
 
Γνωριμία με τη μπύρα

beer

 

 

   Όσο ο καιρός ανοίγει η μπύρα αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είτε στις εξόδους για ποτό ή και φαγητό είτε συνοδεύοντας την παρέα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι. Καιρός να ρίξουμε μια βαθιά ματιά στο ποτήρι μας και να γνωρίσουμε το ρόλο της μπύρας στη διατροφή μας. 

Περισσότερα...
 
Ποιες τροφές ενισχύουν την πνευματική δραστηριότητα

mentality

 

 

   Υπάρχουν τροφές που πραγματικά βοηθούν στην απόδοση του εγκεφάλου. Οι κυριότερες απο αυτές είναι οι ακόλουθες:

Περισσότερα...
 
Αλλαγή φύλου

change

 

 

   Από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρχε σαν φαινόμενο πρόσωπα να αισθάνονται διαφορετικά από το γενετικά προσδιοριζόμενο φύλο τους. Σε πολλά αρχαία κείμενα μπορεί κανείς να βρει περιπτώσεις, κυρίως ανδρών που συμπεριφέρονταν με θηλυπρέπεια, να ντύνονται ανάλογα, και να συζούν ακόμα με τον αγαπημένο τους. Επίσης, σε φυλές ιθαγενών της Νοτίου Αμερικής αναφέρονται και γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Περισσότερα...
 
Τριχόπτωση-φαλάκρα: δυο συνήθη παθολογικά προβλήματα

baldness

 

 

   Η τρίχα αποτελεί κερατινοποιημένο προϊόν της ρίζας η οποία συνέχεται με την επιδερμίδα. Η φυσιολογική σύσταση της τρίχας προϋποθέτει την επάρκεια πρωτεϊνών, βασικών λιπαρών οξέων, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Οι τρίχες στο φυσιολογικό άτομο παρουσιάζουν κύκλους ζωής, οι οποίοι υπόκεινται σε εσωτερικούς βιορυθμούς. 

Περισσότερα...
 
To Doppler στην Ουρολογία

doppler

 

 

   Με την εξέταση του έγχρωμου Doppler είμαστε σε θέση να πάρουμε πάρα πολλές απαντήσεις και μάλιστα άμεσα.

Περισσότερα...
 
Χόνδρινες βλάβες στι ισχίο και στο γόνατο

knee

 

 

   Αύξηση παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια η συχνότητα εμφάνισης των χόνδρινων βλαβών, τόσο στο νεανικό πληθυσμό λόγω ατυχημάτων, όσο και στην 3η ηλικία, λόγω φθοράς ή και μιας πιο σπάνιας νόσου που λέγεται οστεονέκρωση.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 11

All rights reserved by Envelop.gr