Άρθρα | Για Τη Γυναίκα
5+1 βήματα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

how to_reduce_cellulite_sv

 

Mια από τις πιο συχνές αναζητήσεις των καιρών αφορούν την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Κρέμες, βότανα, θαυματουργά μηχανήματα και άλλα πολλά έχουν επιστρατευθεί στη 'μάχη' κατά του άσπονδου εχθρού (κυρίως της γυναίκας), χωρίς ωστόσο τέτοιου είδους προσεγγίσεις να συμμαχούν με τις απόψεις ης επιστημονικής κοινότητας.

Περισσότερα...
 
Δερματικές αλλεργίες την άνοιξη: Είδη και προφυλάξεις

skin allergies_in_spring_cd

 

Την άνοιξη, τα αλλεργιογόνα που μπορεί να είναι ουσίες του περιβάλλοντος χώρου και η αύξηση της ηλιοφάνειας προκαλούν αλλεργίες. Κάθε χρόνο. περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι, ενήλικες αλλά και παιδιά, υποφέρουν εξαιτίας

Περισσότερα...
 
Ρινικοί Πολύποδες

Nasal Polyps_Removal_as 

 

Παρά το γεγονός ότι η αιτιολογία των ρινικών πολυπόδων είναι άγνωστη φαίνεται ότι και εδώ κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα σιτευτικά κύτταρα. Οι ρινικοί πολύποδες απαντώνται συχνότερα σε μη αλλεργικούς ασθενείς ηλικίας μεγαλύτερες των 20 ετών, ενώ η

Περισσότερα...
 
Βραχνή φωνή: χρόνιο νόσημα ή σύμπτωμα απλού κρυολογήματος;

hoarseness of_voice_vs

 

Το κοινό κρυολόγημα συνοδεύεται συνήθως από βραχνάδα. Στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να πίνουμε πολλά υγρά σε φυσιολογική θερμοκρασία, να μιλάμε λιγότερο, να αποφεύγουμε χώρους με πολύ θόρυβο, όπου

Περισσότερα...
 
Προγούλι: Πώς το εξαφανίζουμε

woman dewlap_plastic_surgery_axc

 

Η βαρύτητα ισχύει για όλα τα ανατομικά στοιχεία του ανθρώπινου σώματος, ιδιαίτερα για ένα από τα πιο ευαίσθητα, όπως είναι το προγούλι.

Περισσότερα...
 
Πόνοι στην κοιλιά: Πότε οδηγούν στο χειρουργείο

abdominal pain_operating_room_nb_s

 

Ο Ιπποκράτης με την αφοριστική του φράση «οκόσα φάρμακα ουκ ιήται, σίδηρος ιήται» έθεσε ως αξίωμα τη βασική αρχή της χειρουργικής επιστήμης.

Περισσότερα...
 
Παχαίνουν τα φρούτα; Ποια είναι η αλήθεια

fatten fruit_vbak

 

Κάθε ισοδύναμο φρέσκου φρούτου μας δίνει περίπου 60 θερμίδες, 15 γραμμάρια υδατανθράκων, ελάχιστες πρωτεΐνες, καθόλου λίπη και περίπου 2 γρ. φυτικών ινών.

Περισσότερα...
 
Κατάθλιψη: Βγείτε από την παγίδα

depressed woman_cdk

Ο τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, είναι καθοριστικό στοιχείο για τη γένεση της κατάθλιψης.

Περισσότερα...
 
Υποτροπιάζουσα οξεία μέση ωτίτιδα

recurrent acute_otitis_media

Â

Ως υποτροπιάζουσα οξεία μέση ωτίτιδα, ορίζεται η συχνή παρουσίαση, πάνω από 3 επεισόδια, οξείας μέσης ωτίτιδας σε χρονικό διάστημα 6 μηνών.

Περισσότερα...
 
Γυναικείο στήθος
womans breast_4_licking

Κάθε γυναίκα επιθυμεί ένα όμορφο στήθος, καθώς γνωρίζει ότι είναι ένα σημείο που συγκεντρώνει πάντα τα αντρικά βλέμματα. Στην εποχή μας μάλιστα υπάρχουν στη διάθεσή της εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης, στηθόδεσμοι που κάνουν θαύματα, ενώ όλο και περισσότερες γυναίκες δεν διστάζουν να καταφύγουν στον πλαστικό χειρουργό για να αποκτήσουν ένα άψογο στήθος.


Περισσότερα...
 
Μύκητες των γεννητικών οργάνων
fungi genital_mushrooms

Τα γεννητικά όργανα των γυναικών και των ανδρών μπορούν να προσβληθούν από μύκητες. Η συχνότερη αιτία των ασθενειών αυτών είναι ο μύκητας κάντια (Candida Albicans).


Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 16

All rights reserved by Envelop.gr