Άρθρα | Για Τη Γυναίκα
Παχαίνουν τα φρούτα; Ποια είναι η αλήθεια

fatten fruit_vbak

 

Κάθε ισοδύναμο φρέσκου φρούτου μας δίνει περίπου 60 θερμίδες, 15 γραμμάρια υδατανθράκων, ελάχιστες πρωτεΐνες, καθόλου λίπη και περίπου 2 γρ. φυτικών ινών.

Περισσότερα...
 
Κατάθλιψη: Βγείτε από την παγίδα

depressed woman_cdk

Ο τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, είναι καθοριστικό στοιχείο για τη γένεση της κατάθλιψης.

Περισσότερα...
 
Υποτροπιάζουσα οξεία μέση ωτίτιδα

recurrent acute_otitis_media

Â

Ως υποτροπιάζουσα οξεία μέση ωτίτιδα, ορίζεται η συχνή παρουσίαση, πάνω από 3 επεισόδια, οξείας μέσης ωτίτιδας σε χρονικό διάστημα 6 μηνών.

Περισσότερα...
 
Γυναικείο στήθος
womans breast_4_licking

Κάθε γυναίκα επιθυμεί ένα όμορφο στήθος, καθώς γνωρίζει ότι είναι ένα σημείο που συγκεντρώνει πάντα τα αντρικά βλέμματα. Στην εποχή μας μάλιστα υπάρχουν στη διάθεσή της εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης, στηθόδεσμοι που κάνουν θαύματα, ενώ όλο και περισσότερες γυναίκες δεν διστάζουν να καταφύγουν στον πλαστικό χειρουργό για να αποκτήσουν ένα άψογο στήθος.


Περισσότερα...
 
Μύκητες των γεννητικών οργάνων
fungi genital_mushrooms

Τα γεννητικά όργανα των γυναικών και των ανδρών μπορούν να προσβληθούν από μύκητες. Η συχνότερη αιτία των ασθενειών αυτών είναι ο μύκητας κάντια (Candida Albicans).


Περισσότερα...
 
Τι τύπο γυναίκας παντρεύονται οι άντρες;
CoupleMarriageBeach-660x478

Τα στερεότυπα φαίνεται πως άλλαξαν… Οι παραδοσιακοί ρόλοι στο ζευγάρι δεν ισχύουν πια και οι άντρες επιλέγουν εντελώς διαφορετικό τύπο γυναίκας σε σχέση με το παρελθόν.


Περισσότερα...
 
Δραστήριες μητέρες, δραστήρια παιδιά
active mothers_active_kids

 Όσο πιο δραστήρια είναι μια μητέρα, τόσο πιο σωματικά δραστήρια είναι και τα παιδιά της, υποδεικνύει έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 500 μητέρας και τα 4χρονα παιδιά τους.


Περισσότερα...
 
Ακράτεια ούρων στις γυναίκες

Urinary Incontinence1

 

 

   Η ακράτεια ούρων, δηλαδή η ακούσια απώλεια ούρων, αποτελεί ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα με κοινωνικές προεκτάσεις και απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό γυναικών, κυρίως μετά την εμμηνόπαυση αλλά κάποιες φορές και σε μικρότερη ηλικία.

Περισσότερα...
 
Προσυμπτωματικός έλεγχος για την HPV ανθεκτικότητα

hpv cervical_cancer

 

 

   Η HPV λοίμωξη είναι η κύρια αιτία του καρκίνου του τραχήλου, αν και οι περισσότερες γυναίκες που έχουν μολυνθεί με τον ιό HPV δεν έχουν αναπτύξει παθολογία στον τράχηλο της μήτρας, ενώ οι περισσότερες HPV λοιμώξεις σε γυναίκες κάτω των 25 ετών δεν προχωρούν.

Περισσότερα...
 
Δυσλειτουργική αιμορραγία της μήτρας

uterine bleeding1

 

 

   Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να παραπονιούνται οι γυναίκες στο γυναικολόγο τους για απώλεια μεγάλης ποσότητας αίματος κατά την έμμηνο ρύση (περίοδο). Επίσης οι αιμορραγίες αυτές μπορεί να απασχολούν τις γυναίκες για αρκετό καιρό προτού ζητήσουν τη βοήθεια του γιατρού τους.

Περισσότερα...
 
Ψηλά τακούνια: πότε δημιουργούν πρόβλημα;

high heels

 

 

   Οι γόβες-στιλέτο είναι αναμφισβήτητα κολακευτικές για την εικόνα των ποδιών, όχι όμως και ιδανικές για την υγεία τους, αφού, αν φοριούνται καθημερινά, δημιουργούν προβλήματα, όπως φλεγμονές και πόνο κάτω από το πέλμα, κότσια, γαμψά δάχτυλα, ανατομικές ανωμαλίες, ακόμα και διαστρέμματα όταν υπάρχει αστάθεια κατά τη βάδιση.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 16

All rights reserved by Envelop.gr