Για τη Γυναίκα
Προγούλι: Πώς το εξαφανίζουμε

woman dewlap_plastic_surgery_axc

 

Η βαρύτητα ισχύει για όλα τα ανατομικά στοιχεία του ανθρώπινου σώματος, ιδιαίτερα για ένα από τα πιο ευαίσθητα, όπως είναι το προγούλι.

Περισσότερα...
 
Πόνοι στην κοιλιά: Πότε οδηγούν στο χειρουργείο

abdominal pain_operating_room_nb_s

 

Ο Ιπποκράτης με την αφοριστική του φράση «οκόσα φάρμακα ουκ ιήται, σίδηρος ιήται» έθεσε ως αξίωμα τη βασική αρχή της χειρουργικής επιστήμης.

Περισσότερα...
 
Παχαίνουν τα φρούτα; Ποια είναι η αλήθεια

fatten fruit_vbak

 

Κάθε ισοδύναμο φρέσκου φρούτου μας δίνει περίπου 60 θερμίδες, 15 γραμμάρια υδατανθράκων, ελάχιστες πρωτεΐνες, καθόλου λίπη και περίπου 2 γρ. φυτικών ινών.

Περισσότερα...
 
Κατάθλιψη: Βγείτε από την παγίδα

depressed woman_cdk

Ο τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, είναι καθοριστικό στοιχείο για τη γένεση της κατάθλιψης.

Περισσότερα...
 
Υποτροπιάζουσα οξεία μέση ωτίτιδα

recurrent acute_otitis_media

Â

Ως υποτροπιάζουσα οξεία μέση ωτίτιδα, ορίζεται η συχνή παρουσίαση, πάνω από 3 επεισόδια, οξείας μέσης ωτίτιδας σε χρονικό διάστημα 6 μηνών.

Περισσότερα...
 
Τι τρελαίνει έναν άνδρα στο σεξ; Δείτε… την «καυτή» λίστα!
prostitute 2159543k

Σχεδόν το ένα τέταρτο της φοιτητικής κοινότητας της Βρετανίας - περίπου 100.000 φοιτητές - δουλεύουν στη βιομηχανία του σεξ για να καλύψουν τα προς το ζην σύμφωνα με νέα έρευνα.


 

Περισσότερα...
 
Γυναικείο στήθος
womans breast_4_licking

Κάθε γυναίκα επιθυμεί ένα όμορφο στήθος, καθώς γνωρίζει ότι είναι ένα σημείο που συγκεντρώνει πάντα τα αντρικά βλέμματα. Στην εποχή μας μάλιστα υπάρχουν στη διάθεσή της εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης, στηθόδεσμοι που κάνουν θαύματα, ενώ όλο και περισσότερες γυναίκες δεν διστάζουν να καταφύγουν στον πλαστικό χειρουργό για να αποκτήσουν ένα άψογο στήθος.


Περισσότερα...
 
Μύκητες των γεννητικών οργάνων
fungi genital_mushrooms

Τα γεννητικά όργανα των γυναικών και των ανδρών μπορούν να προσβληθούν από μύκητες. Η συχνότερη αιτία των ασθενειών αυτών είναι ο μύκητας κάντια (Candida Albicans).


Περισσότερα...
 
Τι τύπο γυναίκας παντρεύονται οι άντρες;
CoupleMarriageBeach-660x478

Τα στερεότυπα φαίνεται πως άλλαξαν… Οι παραδοσιακοί ρόλοι στο ζευγάρι δεν ισχύουν πια και οι άντρες επιλέγουν εντελώς διαφορετικό τύπο γυναίκας σε σχέση με το παρελθόν.


Περισσότερα...
 
Στο μυαλό της: Μια βραδιά καυτού σεξ ή ένα ζευγάρι γόβες;

hote pictures
Σεξ ή γόβες στιλέτο; Τα ρούχα και τα παπούτσια είναι η λατρεία όλων - αν όχι των περισσότερων - γυναικών… Ανάμεσα σε μια βραδιά αχαλίνωτου σεξ και σε ένα ζευγάρι θεϊκές γόβες, τι θα επέλεγαν όμως;   


 

Πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει ότι 1 στις 5 γυναίκες επιλέγουν τα παπούτσια και όχι μια καυτή βραδιά με το σύντροφό τους! Επίσης, στην ίδια έρευνα αποδείχθηκε ότι το 50% των γυναικών δεν αποκαλύπτουν ποτέ στο σύζυγό τους, το πραγματικό ποσό που έδωσαν για ένα ζευγάρι παπούτσια ενώ 1 στις 4 γυναίκες δεν αποχωρίζεται με τίποτα τις γόβες στιλέτο ακόμα κι αν τα πόδια της υποφέρουν από τον πόνο.

 
Δραστήριες μητέρες, δραστήρια παιδιά
active mothers_active_kids

 Όσο πιο δραστήρια είναι μια μητέρα, τόσο πιο σωματικά δραστήρια είναι και τα παιδιά της, υποδεικνύει έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 500 μητέρας και τα 4χρονα παιδιά τους.


Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 18

All rights reserved by Envelop.gr