Για τη Γυναίκα
Ο ρόλος της φιλίας στο γυναικείο στρες

stressed out_women

 

 

   Αυτό το άρθρο είναι για όποιον θέλει να χτίσει καλύτερες σχέσεις και επικοινωνία μαθαίνοντας περισσότερα για τις αντιδράσεις των γυναικών στο στρες και το ρόλο της φιλίας.

Περισσότερα...
 
Κολποσκόπηση

col

 

 

   Η κολποσκόπηση είναι η εξέταση που στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού αποτελεί ένα χρήσιμο διαγνωστικό μέσο για τη διάγνωση οποιασδήποτε βλάβης του τραχήλου, κόλπου και αιδοίου. Την κάνουμε μετά από παθολογικό Test Pap ή αν ο γιατρός διαπιστώσει κάτι ύποπτο κατά την γυναικολογική εξέταση.

Περισσότερα...
 
Η κατανάλωση κόκκινου κρασιού βοηθά στον καλύτερο έλεγχο του βάρους των γυναικών

winw

 

 

   Η χαμηλή έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ, ειδικά στη μορφή του κόκκινου κρασιού, έχει συσχετισθεί με πολλά οφέλη για την καρδιαγγειακή υγεία των γυναικών. Αντίθετα, η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα υγείας. 

Περισσότερα...
 
Διαταραχές έκκρισης ιδρώτα

sweat

 

 

   H έκκριση του ιδρώτα στο ανθρώπινο σώμα γίνεται από τους ιδρωτοποιούς αδένες, μετά από επίδραση ποικίλων ερεθισμάτων, τα οποία προκαλούν έκκριση ειδικών ορμονών, όπως αδρεναλίνης και νοραδρεναλίνης, που επενεργούν στους ιδρωτοποιούς αδένες. 

Περισσότερα...
 
Candida

candida

 

H Candida αποτελεί γένος μύκητα

 

   Όλα τα παθογόνα για τον άνθρωπο είδη, ανευρίσκονται και ως σαπροφυτικοί οργανισμοί ειδικώς στο στόμα, στα κόπρανα, στον κόλπο. Υπό ορισμένες προϋποθέσεις ευνοείται η τοπική ανάπτυξη της Candida και δημιουργούνται επιφανειακές λοιμώξεις στο δέρμα, στον κόλπο, στο στόμα, στον φάρυγγα. Η είσοδος του μύκητα στο αίμα

Περισσότερα...
 
Μύθοι και αλήθειες για τη σχέση HPV-καρκίνου του τραχήλου

hpv 1.v

 

Πόσο συχνές είναι οι μολύνσεις με HPV;

 

   Στις ΗΠΑ, ο ιός HPV θεωρείται ο πιο συχνά σεξουαλικά μεταδιδόμενος ιός. Μερικές μελέτες εκτιμούν πως η πλειοψηφία του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού έχει εκτεθεί σε μόλυνση με τουλάχιστον ένα τύπο του ιού. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι δεν εμφανίζουν κάποιο σύμπτωμα.

Περισσότερα...
 
Αυτοί είναι οι λόγοι που θα κάνουν μία γυναίκα να μετανιώσει μετά από σεξ…
women-upset-after-sex

Για ποιους λόγους μπορεί μια γυναίκα να νιώσει άσχημα μετά το σεξ; Οι ίδιες απαντούν και ιδού τα αποτελέσματα.


 

Περισσότερα...
 
Οι ορμόνες της γυναίκας και ο ρόλος τους

hormones

 

Οιστρογόνα

 

   Τα οιστρογόνα είναι μια ομάδα ορμονών που εκκρίνονται από την ωοθήκη. Παράγονται από την επένδυση του ωοθυλάκιου και περιέχουν τρεις ορμόνες, η πιο γνωστή είναι η οιστραδιόλη (Ε2). Η οιστραδιόλη βοηθά ώστε να αυξηθεί το πάχος του ενδομητρίου (ιστός που εμφυτεύεται το γονιμοποιημένο ωάριο) καθώς επίσης να δημιουργήσει ιδανική βλένη στο στόμιο του τραχήλου για να μπορέσουν να διεισδύσουν τα σπερματοζωάρια.

Περισσότερα...
 
Αισθητική χειρουργική: Δεν αρκεί μόνο το νυστέρι…

lancet

 

 

   'Πλαστικά σώματα είναι τα σώματα τα οποία με την ανάπτυξη της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας μπορούν να πάρουν συγκεκριμένη μορφή σύμφωνα με τη θέληση του ατόμου και της κοινωνίας'.

Περισσότερα...
 
"Σαρκώδη χείλη" ασφαλή και μόνιμα

flesh


 

   Χείλη μικρά, άνισα, άτονα,΄άδεια', χαλαρά.... Σ' ένα πρόσωπο τα χείλη φανερώνουν και χαρακτηρίζουν την όψη μας. Γλυκό χαμόγελο "πικρό", άτονο,"σφιγμένο" ή λυπημένο... 

Περισσότερα...
 
Μύθοι και αλήθειες για τη σχέση HPV-καρκίνου του τραχήλου

Cervical Cancer

 

 

   Στις ΗΠΑ, ο ιός HPV θεωρείται ο πιο συχνά σεξουαλικά μεταδιδόμενος ιός. Μερικές μελέτες εκτιμούν πως η πλειοψηφία του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού έχει εκτεθεί σε μόλυνση με τουλάχιστον ένα τύπο του ιού. Παρ' όλα αυτά οι περισσότεροι δεν εμφανίζουν κάποιο σύμπτωμα.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 17

All rights reserved by Envelop.gr