Για τον Άνδρα
«Μετεξεταστέοι» οι άνδρες στην καθαριότητα του γραφείου
man office laptops

Οι άνδρες δεν καθαρίζουν το γραφείο τους. Ναι, το ισχυρό φύλο δεν έχει καλή σχέση με την καθαριότητα. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει αμερικανική έρευνα.

Περισσότερα...
 
Αντισύλληψη με χάπι και για…τον άνδρα!
couple-bed

Αντισυλληπτικό χάπι: αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τέτοια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιούν μόνο οι γυναίκες. Οι επιστημονικές εξελίξεις όμως είναι ραγδαίες και όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε πολύ κοντά στη δημιουργία ενός αντισυλληπτικού χαπιού και για τους άνδρες!

Περισσότερα...
 
Απιστία; Ξανασκεφτείτε το…γιατί βλάπτει την καρδιά!
apistia

Όσοι άνδρες σκέφτεστε την απιστία – ή έχετε ήδη προχωρήσει σε αυτή - κινδυνεύετε…όχι από τα «νύχια» της απατημένης συντρόφου σας, αλλά από την καρδιά σας! Ναι, κι όμως τόσο η «περιπέτεια», όσο και το άγχος αλλά και το μέρος στο οποίο την απολαμβάνετε μπορεί να κάνει κακό στην καρδιά σας….

Περισσότερα...
 
Χοληστερόλη: ένας στους τρεις δεν παίρνει τα φάρμακά του
Elderlymantakingapill

Θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και όμως….ένας στους τρεις πάσχοντες από αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα δεν παίρνει τα φάρμακά του.

Περισσότερα...
 
Σύμμαχος στο αδυνάτισμα για τον άνδρα η τεστοστερόνη
fat man

Η τεστοστερόνη μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να αδυνατίσουν, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα, που παρουσιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας.

Περισσότερα...
 
Αποσυμπίεση Κήλης Μεσοσπονδύλιου Δίσκου
aposimpiesi osfialgia

Γράφει ο Γεώργιος Κακαβάς,

Φυσικοθεραπευτής

Περισσότερα...
 
Μάθετε ξένες γλώσσες και…δυναμώστε τον εγκέφαλο σας
learning-languages Όταν μαθαίνετε μία ξένη γλώσσα, ο εγκέφαλός σας επηρεάζεται και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά στους ήχους ενώ γίνεται πιο αποδοτικός. Ερευνητές του Πανεπιστήμιο Νορθουέστερν απέδειξαν σε μία νέα μελέτη ότι η πολυγλωσσία είναι μία μορφή άσκησης για το μυαλό.

 

Περισσότερα...
 
Η ρίγανη κατά του καρκίνου του προστάτη;
rigani

Η γνωστή μας ρίγανη έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Ανάμεσα σε αυτές, σύμφωνα μελέτη του Πανεπιστημίου του Λονγκ Άϊλαντ, ένα συστατικό της θα μπορούσε να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη.

Περισσότερα...
 
Νικητές οι άνδρες στη μακροζωία;
old happy man

Οι άνδρες θα ζουν όσο και οι γυναίκες ή και περισσότερο. Νέα δεδομένα δείχνουν ότι το χάσμα στην επιβίωση ανδρών και γυναικών θα έχει γεφυρωθεί μέχρι το 2030.

Περισσότερα...
 
Η έλλειψη ύπνου… παχαίνει και προκαλεί διαβήτη!
sleeping work tired treatment Πιο ευάλωτοι στην εμφάνιση διαβήτη και παχυσαρκίας, είναι όσοι εργάζονται ή ταξιδεύουν το βράδυ, αφού η έλλειψη ύπνου διαταράσσει τον ανθρώπινο μεταβολισμό και μειώνει το ρυθμό καύσης των θερμίδων.

Περισσότερα...
 
Αγκαλιαστείτε και….βελτιώστε τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι!
hug Ακούγεται απίστευτο και όμως…η αγκαλιά μπορεί να κάνει έναν άνδρα καλύτερο στο κρεβάτι! Μάλιστα, η λεγόμενη «ορμόνη της αγκαλιάς» μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα όπως εκείνα από φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 11

All rights reserved by Envelop.gr