Για τον Άνδρα
Πολύποδες: Καινοτόμος εγχείρηση ''σώζει τα έντερα''

polyps ckjd

 

Χειρουργοί ανέπτυξαν καινοτόμο μέθοδο για τη διατήρηση του εντέρου όταν αφαιρούνται προκαρκινικοί όγκοι.

Περισσότερα...
 
3 ποτήρια αλκοόλ την ημέρα αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου στο ήπαρ

alcohol consuption_liver_cancer_rsr

Αν πίνετε τακτικά αλκοόλ, ενδεχομένως θα πρέπει να το περιορίσετε, καθώς νέα έρευνα ανακάλυψε ότι η κατανάλωση 3 ποτηριών αλκοόλ την ημέρα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο στο ήπαρ.

Περισσότερα...
 
Η αντίληψη του ερωτικού πόθου

the perception_of_sexual_desire

 

Όποιος κι εάν είναι ο χαρακτήρας της ερωτικής μας συνάντησης (έντονη, ιστορική, πραγματική), πραγματοποιείται πρώτα στη σφαίρα του φαντασιακού μας.

Περισσότερα...
 
Σεξουαλικά προβλήματα στους άντρες
sexual problems_in_men

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τη Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας, σε σύνολο 1800 ανδρών που κάλεσαν οι ίδιοι το τελευταίο τρίμηνο (από το Δεκέμβριο του 2007 έως το Φεβρουάριο 2008), το κύριο σεξουαλικό πρόβλημα που τους απασχολεί είναι η στυτική δυσλειτουργία με ποσοστό 61% και ακολουθεί το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης, με ποσοστό 32%.


Περισσότερα...
 
Σεξ στο Διαδίκτυο και εξάρτηση
cybersex man

  Το Διαδίκτυο έχει 'εισχωρήσει' σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, ακόμη όμως και σε μια πολύ προσωπική: τη σεξουαλική μας συμπεριφορά.


Περισσότερα...
 
Συχνότητα σεξ στο γάμο
marriage sex_r

Ο γάμος είναι η σημαντικότερη πλευρά της ανθρώπινης αναγνώρισης και της συναισθηματικής ολοκλήρωσης δυο ανθρώπων που αλληλοεπίλεγονται με σκοπό την αμοιβαία μοναδικότητα της πίστης και τη διαχρονική βιωματική συντροφικότητα.


Περισσότερα...
 
Άνδρες και πλαστική χειρουργική

 Men Plastic_Surgery

 

 

   Η πλαστική χειρουργική δεν είναι πλέον άγνωστη λέξη στην ανδρική ατζέντα. Μεγάλο μέρος της πελατείας του πλαστικού χειρουργού, περίπου 20-25%, είναι άνδρες. Το ενδιαφέρον των ανδρών έχει να κάνει τόσο με την αισθητική χειρουργική βελτίωση κάποιας δυσμορφίας , που πολλές φορές δημιουργεί και ψυχολογική επιβάρυνση, όσο και με την

Περισσότερα...
 
Καπνίζεις λιγότερο, κανείς σεξ περισσότερο...

cigaret sex

 

   Το κάπνισμα σκοτώνει το σεξ και πεθαίνει την στύση στον άνδρα....

 

   Είναι σίγουρο και βέβαιο ότι μετά από 20 χρόνια συστηματικού καπνίσματος, θα δεις την στύση σου να μαλακώνει κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και να χειροτερεύει μέσα στον χρόνο,

Περισσότερα...
 
Εγώ πότε θα γίνω πατέρας;

become father

 

 

   Αν τις τελευταίες δεκαετίες το «ασθενές» φύλο καταρρίπτει ένα – ένα τα προπύργια της ανδρικής «κυριαρχίας» και απολαμβάνει ίδια δικαιώματα στην εργασία, την κοινωνία, τις σχέσεις και την οικογένεια δημιουργώντας «ρίγη» συγκίνησης στον γυναικείο πληθυσμό, το τελευταίο από αυτά σίγουρα δεν το περίμενε και σίγουρα κανένας δεν το χαίρεται!!.

Περισσότερα...
 
Aιμορραγία από το κατώτερο πεπτικό σύστημα

bleeding lower 

 

 

   Ένας ασθενής αιμορραγεί από το κατώτερο πεπτικό σύστημα όταν η εστία της αιμορραγίας εντοπίζεται στο λεπτό έντερο, στο παχύ έντερο ή στον πρωκτό. Η αιμορραγία αυτή εκδηλώνεται με αποβολή ερυθρού αίματος (αιματοχεσία) ή ερυθρομέλαινα κένωση και συνήθως δεν συνοδεύεται από εκδηλώσεις περιφερικής κυκλοφορικής ανεπάρκειας.

Περισσότερα...
 
Η ‘χολή’ με λόγια απλά

bile choli

 

 

   Καθημερινά συναντάμε ανθρώπους κάθε ηλικίας που 'έχουν τη χολή τους'. Το ακούμε κάθε μέρα, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Είναι κάτι στην κοιλιά μας που συχνά αρρωσταίνει, κάτι που συχνά το αφαιρούν οι χειρουργοί και κάτι που συχνά 'μας το πρήζουν' γνωστοί και άγνωστοι.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 11

All rights reserved by Envelop.gr