Για τον Άνδρα
Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Chronic Fatigue_Syndrome

 

 

   Αντιπροσωπεύει σύμφωνα με μελέτες το 1-3% των γενικών παθολογικών συνδρόμων από τα οποία πάσχει ένας άνθρωπος.

Περισσότερα...
 
H περιτομή προστατεύει από τη μόλυνση με τον ιο του AIDS

circumcision

 

 

   Αρκετό καιρό τώρα παρακολουθώντας την ιατρική βιβλιογραφία και συνδυάζοντας την με την κλινική εμπειρία μου έχω πεισθεί ότι η περιτομή, η αφαίρεση δηλαδή του ακριανού τμήματος του δέρματος που καλύπτει το πέος, έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα. 

Περισσότερα...
 
Εθιστικές Ουσίες- Αλκοόλ

alcohol addictive

 

 

   Η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών δεν είναι υπόθεση της σύγχρονης κοινωνίας. Είναι συνήθεια τόσο παλιά όσο και η κοινωνική ζωή των ανθρώπων. Η κατανάλωση χαμηλών ποσοτήτων οινοπνευματωδών ποτών, συνήθως δεν προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα υγείας.

Περισσότερα...
 
Αυνανισμός

masturbation

 

 

   Με τον όρο αυνανισμός, αναφερόμαστε στην διέγερση των ιδίων γεννητικών οργάνων με στόχο την πρόκληση οργασμού και αυτοϊκανοποίησης της γενετήσιας ορμής και ηδονής χωρίς συνουσία με άλλο πρόσωπο.

Περισσότερα...
 
Ποια είναι η καλύτερη ημέρα και ώρα για σεξ;
sexy-couple-in-the-shower

Πάντα ευχάριστο, πάντα αναζωογονητικό. Κι όμως φαίνεται πως υπάρχει μία πιο…κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σεξ.


Περισσότερα...
 
Προστατίτιδα

prostatitis

 

 

   Αποτελεί τη συνηθέστερη ουρολογική διάγνωση σε άνδρες νεώτερους των 50 ετών και την τρίτη κατά σειρά, σε άνδρες άνω των 50 ετών. Με απλά λόγια, η προστατίτιδα είναι μια φλεγμονή του προστάτη αδένα. Η προστατίτιδα δεν θεωρείται σήμερα μία ξεχωριστή νοσολογική οντότητα, αλλά ένα σύνδρομο που παρουσιάζεται με ένα φάσμα συμπτωμάτων που συμβαδίζουν με φλεγμονή ή λοίμωξη του προστατικού αδένα.

Περισσότερα...
 
Καθυστερημένη εκσπερμάτιση

gf

 

 

   Η καθυστερημένη εκσπερμάτιση είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ιατρική κατάσταση στην οποία ένας άνδρας δεν είναι σε θέση να εκσπερματίσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας, ή απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα γι' αυτό.

Περισσότερα...
 
Νικήστε το... hangover

man

 

 

   Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: η επιτρεπόμενη κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με τους κανόνες Υγιεινής διατροφής αλλά και τη Μεσογειακή Πυραμίδα Διατροφής, είναι για τους άνδρες ένα με δύο ποτά καθημερινά, ενώ για τις γυναίκες ένα.

Περισσότερα...
 
Γνωριμία με τη μπύρα

beer

 

 

   Όσο ο καιρός ανοίγει η μπύρα αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είτε στις εξόδους για ποτό ή και φαγητό είτε συνοδεύοντας την παρέα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι. Καιρός να ρίξουμε μια βαθιά ματιά στο ποτήρι μας και να γνωρίσουμε το ρόλο της μπύρας στη διατροφή μας. 

Περισσότερα...
 
Ποιες τροφές ενισχύουν την πνευματική δραστηριότητα

mentality

 

 

   Υπάρχουν τροφές που πραγματικά βοηθούν στην απόδοση του εγκεφάλου. Οι κυριότερες απο αυτές είναι οι ακόλουθες:

Περισσότερα...
 
Αλλαγή φύλου

change

 

 

   Από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρχε σαν φαινόμενο πρόσωπα να αισθάνονται διαφορετικά από το γενετικά προσδιοριζόμενο φύλο τους. Σε πολλά αρχαία κείμενα μπορεί κανείς να βρει περιπτώσεις, κυρίως ανδρών που συμπεριφέρονταν με θηλυπρέπεια, να ντύνονται ανάλογα, και να συζούν ακόμα με τον αγαπημένο τους. Επίσης, σε φυλές ιθαγενών της Νοτίου Αμερικής αναφέρονται και γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 11

All rights reserved by Envelop.gr